Nyd aftenen med en opskrift på Dark N’ Stormy

Af og til kan det være veltrængt med en drink, når man er kommet hjem fra arbejde. Det kan være, at man har haft en lang dag eller måske en lang uge, og man godt kunne tænke sig at slappe af med en drink. Nogle kan godt lide en øl eller et glas vin, men det bliver nogle gange bare lidt mere spændende og hyggeligt, hvis man laver sin egen drink.

Der findes mange forskellige opskrifter på drinks på nettet, som man nemt kan finde. En af dem er en opskrift på en Dark N’ Stormy drink, der fungerer godt til alle anledninger. Det er en drink, man rigtig kan nyde hjemme i sofaen med benene oppe. Derudover passer den dog også godt til de festlige anledninger, da den har en helt speciel smag, og så er den ret nem at lave.

Sådan pifter du aftenen op med Dark N’ Stormy

Hvad end det er fredag hjemme på sofaen eller en festlige aften med vennerne, så passer Dark N’ Stormy ind. Den laves med en del mørk rom. Derudover skal der frisk limesaft i eller lime likør – her kommer det lidt an på, hvordan man kan lide smagen. Den bliver mere frisk med frisk limesaft. Den tredje ingrediens er ginger beer eller ginger ale, men ginger beer passer bedst. Derudover skal der som den sidste vigtige ingrediens godt med isterninger i. Og så er man ellers klar til at smage en dejlig drink.