5 gode ’jeg har aldrig’ spørgsmål

’Jeg har aldrig’ er et festspil, der aldrig går af mode. Man har brugt det siden 1980’erne, måske endda før og det bliver især støvet af under fester, hvor både unge, voksne og ældre giver den fuld skrue – med eller uden alkohol.

Spillet er især populært, da man både kan indtage store mængder alkohol og samtidig lære hinanden at kende mens man griner sammen. For at kunne lave et godt spil, må man dog sammensætte spørgsmålene på en sådan måde, at det ikke kun er de frække eller pinlige, der bliver spurgt om.

Disse spørgsmål skal bare være med i legen

  • ”Jeg har aldrig brækket mig i en hæk”
  • ”Jeg har aldrig haft gruppesex”
  • ”Jeg har aldrig rejst på ferie i udlandet”
  • ”Jeg har aldrig pjækket fra skole”
  • ”Jeg har aldrig fortalt en løgn”

Da det primært er de unge mennesker, der bruger denne leg, kan man være sikker på at spørgsmål 1 og 2 nok skal dukke op undervejs. Disse icebreaker-spørgsmål er fine, hvis man gerne vil have en sjov og lidt pinlig aften, men ønsker man for alvor at drikke folk fulde, må man stille andre og mere personlige spørgsmål som 3-5. Disse giver et bedre indtryk af de personer man sidder sammen med og derudover vil langt de fleste tage en tår af deres glas ved disse. Dette skyldes at folk er mere åbne omkring hverdagsting og gerne vil svare på de mere ’safe’ kategorier.