Lav den helt perfekte gin og tonic til festen

Når man laver cocktails, som blot består af to forskellige ingredienser er det sjældent, at man måler de forskellige ingredienser op. Man hælder blot i glasset på en måde, som man mener det ser fint ud. Det kan fungere rigtig fint og i de fleste tilfælde vil det smage godt. Af og til kan det dog også være, at man finder ud af, at den er alt for stærk. Derfor kan man lige så godt fra starten af lave det perfekte blandingsforhold. Skal man for eksempel lave den perfekte gin og tonic kan det være en ide, at man bruger det helt rigtige blandingsforhold.

Det er ikke svært at lave det rette blandingsforhold

Rigtig mange tror, at hvis man skal lave det helt rigtige blandingsforhold i en gin og tonic så kræver det, at man har de helt rigtige mål. Det er dog slet ikke tilfældet. Du behøver ikke at gå ud og investere i en jigger, et målebæger eller lignende. Det eneste du skal gøre er at finde noget du kan hælde væske i, så som en lille skål i køkkenet.

Du hælder først gin op til kanten af dette mål. Det hælder du i glasset og så er du allerede langt. Dernæst kan du så hælde tonic i den samme skål. Du fylder skålen op og hælder det i glasset. Dernæst gør du det igen, således, at du har hældt to skåle tonic i. Det er det perfekte blandingsforhold, så sværere behøver det slet ikke at være.