6 sjove selskabslege for voksne

Der findes mange måder, man som voksen kan skabe lidt rav ved en hyggelig vennemiddag eller et andet arrangement, hvor børnene bliver passet ude og man derfor kan slå sig løs. Er der vin eller drinks på bordet, kan stemningen hurtigt komme op i gear, hvorfor det er en favorit, at man hiver nogle selskabslege for voksne frem.

Klassikerne er

  • Sæt halen på æslet
  • Ballondans
  • Ølstafet
  • Vikingespil
  • Forhindringsløb i baghaven med bind for øjnene.
  • Gæt og grimasser

Ved f.eks. at vælge en gætteleg som ’gæt og grimasser’ kan selv oldemor være med i lænestolen. Det samme gør sig gældende for de fleste andre selskabslege for voksne i kategorien af intelligens-spil og lege. Uanset hvilke typer selskabslege for voksne man vælger, skal man sørge for at det er noget som alle synes er morsomt og derfor gerne vil deltage i.

Man må aldrig glemme sit indre legebarn som voksen

Selvom tallene på fødselsdagskortene år efter år bliver større og større, må man aldrig glemme sit indre legebarn. Selv som voksen udvikler man sig og kan endda risikere at komme til at more sig, hvis man bruger selskabslege når man hygger sig med andre voksne.

Der findes mange forskellige typer og du kan med fordel vælge nogle forskellige og lade dine gæster vælge, hvilken der er bedst stemning for, find sjove selskabslege for voksne her. Man kan med fordel vælge nogle lege, hvor alle kan være med uanset alder og motoriske evner og færdigheder.