Spice din piña colada drink opskrift op

Når du skal servere en lækker drink – det kan være i forbindelse med en fest, med en hyggelig sammenkomst eller bare for at byde weekenden velkommen – så er der mange typer af vælge mellem. Men der findes nogle klassikere, som aldrig dør.

En af disse er en piña colada. Denne lækre, klassiske drink baseret på ananas og kokos er noget, der falder i de fleste menneskers smag. Den er læskende, sød og så kan man også blive lidt fuld af den. Alt det, man har brug for i en drink. Find en opskrift her.

Vælg ikke den kedelige løsning

Når det så er sagt, så kan en helt normal piña colada godt blive lidt kedelig. Kombinationen af kokosmælk, ananasjuice og rom er lækker, men vi kender den alle som vores egen baglomme. Vil man overraske sine gæster lidt, så kan man derfor med fordel twiste sin opskrift en smule.

Man kan for eksempel vælge at lave drinken om til en frozen piña colada. Her laver man drinken om til en form for slush-ice, som er enormt frisk og lækker at drikke. Man kan også vælge at skifte ananasjuicen ud med en anden form for juice.

Find forskellige opskrifter på nettet

Hvad end man er mest til den helt klassiske piña colada eller godt kan lide tanken om at eksperimentere, så er internettet ens ven. Her kan man nemlig finde en lang række forskellige drinks inden for genren.