Hvilket dameblad skal du abonnere på? Elle vs. Costume

Som moderne kvinde kan du helt sikkert godt lide at følge med og føle, at du har styr på, hvad der sker inden for modeverdenen. Derudover kan du sikkert også godt lide at finde inspiration i andre kvinder og deres historier.

Og derfor kunne du godt tænke dig at blive fast abonnement på et dameblad. Ikke bare sådan, at du en gang imellem samler et blad op på en tankstation. Men i højere grad sådan, at du hver måned modtager den nye udgave af bladet direkte i din postkasse.

Elle og Costume – to giganter

Der er mange danske og udenlandske kvindeblade, som du kan vælge mellem, når du skal beslutte dig for, hvilket blad, du i sidste ende har tænkt dig at abonnere på. Men to rigtig gode bud på kvalitet for pengene kunne være Costume og Elle.

Der er rigtig mange lighedspunkter mellem de to magasiner, så det kan være svært at vælge. Men reglen er, at Elle dyrker et lidt mere eksklusivt og lidt mere rent look. Til gengæld har Costume lidt mere knald på farverne og har blandt andet også en rejsesektion.

Prøv begge blade, før du vælger

Når det er så få parametre, som de to blade adskiller sig fra hinanden på, kan det være rigtig svært at skulle vælge mellem dem. Derfor kan den bedste løsning være at prøve begge magasiner af, før du vælger. Læs først Costume et par måneder og så Elle – eller omvendt.