Alle kan se når du er forelsket

Ifølge statistikker er folk mest lykkelige når de er forelsket i en person. Det er sjældent at man kan ødelægge en nyforelsket persons humør, da alt bare er perfekt. Man lever i sin egen lille boble og har vedkommende i tankerne. Nyforelskede er sammen hele tiden, da man ikke kan få nok af hinandens selskab. I starten af et forhold har man brug for at lære hinanden godt at kende på godt og ondt. Kendetegnet ved forelskede personer er, at de hele tiden sidder med deres telefon og skriver med kæresten. Der kommer typisk hele tiden et smil på deres læber, når de modtager en besked.

Man er konstant sammen i en periode:

Familie og venner må acceptere, at de ikke ser meget til en nyforelsket person. Man tænker ikke på sig meget andet end sig selv og sin partner. Efter en periode begynder det stille at aftage, da forelskelsen går hen i ren kærlighed. Med tiden har begge parter lært hinanden godt at kende og ved hvor de har hinanden. Når man har været sammen i et stykke tid har man igen tid til at ses med sine venner og familie, uden at partneren behøves at være med.

Hold forholdet ved lige:

Et solidt og sundt forhold bygger på tillid således, at man sagtens kan lave ting hver især. Man stoler på sin partner og ved, at vedkommende ikke kunne finde på at såre dig. Det er bekræftende, at man stadig kan sende beskeder til hinanden, når man ikke er sammen. Din partner vil med garanti blive glad for at modtage en besked om, at du savner vedkommende.