Blogger: Julie Andersen

Velkommen til min beskrivelse, og tak fordi du læser med. Her på min side kan du læse mere om stel. Det kan være alt lige fra tallerkener til kopper til bestik. Lige siden jeg var helt lille, har stel sagt mig et eller andet. Det har altid haft en magisk effekt på mig, når man sidder der ved middagsbordet og indtager sit måltid eller hygger sig med nogle venner.

Der er noget spændende ved at side og kigge på malingen eller mønstret i tallerkenen, i rillerne og knopperne på glasset og så videre. Når man sidder og har en god samtale i gang, så skaber det en rolig stemning, at man samtidigt har et pænt stel at kigge på. Derfor går jeg meget op i forskellige typer af stel, som man kan samle på.

Det specielle ved meget stel er, at det er håndlavet, og at man altså kan få noget, der er helt unikt. Man kan altså derfor vide ved sig selv, at der ikke er andre end en selv, der har lige netop det stel.

Imponér dine selskaber

En af de ting, jeg synes, der giver et kick ved sjældent stel er, at du kan imponere dine middagsgæster med det. Det er rigtig fedt, hvis man har et nyt stel til forskellige anledninger, og det kan man sagtens. Stel kan være rigtig meget en samleting, så hvis du også har en nørd gemt i dig, når det kommer til stel, så ved du, hvad jeg taler om. Det kan simpelthen bare være så berigende at få et helt nyt stel ind i hjemmet, som man kan pryde sine hylder og skabe med.

Man behøves heller ikke bruge sine stel, for det kan sagtens udelukkende være noget, man samler på. Alt det kan du læse rigtig meget om på min side.